fbpx

En praovecka vid Luckan Helsingfors

Publicerat den Kategoriserat som Arkiv, Blogg

Den 19. – 23.11 har jag, Cecilia jobbat på Luckan som praoelev. Jag har för den mesta delen följt med Anna Keto och hjälpt henne med verkstäder hon dragit för dagis och förskolebarn.  Jag har också följt med henne på möten.

På tisdag och torsdag var jag med på familjekaféerna som har ordnats på LillaLuckan med Maria och Ellen. På tisdag hade de småbarnssömn som tema och på torsdag var det musiklek. Jag har också hjälp till med posten och tidningarna, och har fört rosk till sopsorteringen i Forum några gånger.

Min prao tid här har varit super trevlig och alla här har varit väldigt välkomnande. Det har varit roligt att få jobba med mindre barn och att med få dra lekar för dem. Samtidigt har jag fått veta mera om vad Luckan sysslar med och det är intressant att se hur många områden de är inblandade i.

På mötena som jag hängt med på fick jag koncentrera mig på att hänga med på allt prat eftersom alla använder så professionella ord och begrepp. Allmänt tycker jag att Luckan är en plats med en positiv miljö och att det har varit en intressant vecka.

Inlägget är skrivet av Cecilia Köysüren