fbpx

”Skogen och trattkantareller”,

”Ordning, arbete och utveckling”,

”Alla känner alla, mitt andra hem.”

 

Så lyder några av de röster som hörs i ljudlandskapet för utställningen Hundra röster. För att hylla hundraåringen Finland har Luckan Kyrkslätt skapat sin första egenproducerade konstutställning någonsin. Genom att låta hundra Kyrkslättsbor med tre ord beskriva sitt Kyrkslätt på svenska har vi byggt upp ett ljudlandskap tillsammans med fotografier på dessa hundra personer. Detta utgör Hundra röster.

Luckans utrymmen lämpar sig bra för utställningar som denna och vi ser gärna våra väggar fyllas av konst. På Galleri Luckan Kyrkslätt finns möjlighet för både nya och etablerade konstnärer att ställa ut sina alster och hålla vernissage.

Är du intresserad? Ta kontakt med personalen i Luckan på adressen [email protected] eller läs mer här: http://kyrkslatt.luckan.fi/utstallningar/. Utställningstiden kan vara mellan 4 och 8 veckor och vid behov hjälper personalen till med upphängningen.

För tillfället är det vår egna utställning Hundra röster som pryder väggarna, men redan efter årsskiftet finns det några luckor. Vill du hjälpa oss fylla dem?