fbpx

Öppet hus – välkommen med!

Publicerat den Kategoriserat som Barnkultur, Blogg

Luckan i Uleåborg håller öppet hus och öppnar LillaLuckan – ett eget barnkulturrum och koncept. I LillaLuckan kommer föreställningar och famijecaféer ordnas, samt annan verksamhet som språkcaféer och nordiska filmkvällar.

Luckan håller dörrarna öppna klockan 13-20, och 13:30 utbringas en liten skål för dagen.

Strax därefter klockan 14 visas barnföreställningen Ditt och Datt och det borttappade leendet, av Dialog – ett dramapedagogiskt kollektivt. Föreställningen som ursprungligen utvecklats tillsammans med Projekt Liv, är en kort teaterföreställning som behandlar temat vänskap, känslor och att bry sig om.

Filmen En man som heter Ove med Rolf Lassgård i huvudrollen, visas klockan 18:00. Filmen handlar om Ove och är en komisk och hjärtevärmande historia om tilltufsade katter, oväntad vänskap och kärlek så stark att bara döden ser ut som den enda utvägen. Luckans första Biocafé görs i samarbete med Walhalla och Svenska kulturens vänner i Uleåborg.

Under dagen finns Luckans personal på plats för att berätta mer om den egna verksamheten. Nya idéer om samarbeten och andra utvecklingsförslag av besökare är välkomna under hela dagen.

Meddela gärna om du är påväg!
Kontakt: [email protected] eller [email protected]