fbpx

Sommarkompassen är Sommarläger på fritid.fi

Publicerat den Kategoriserat som Barnkultur, Blogg, Kultur, Luckan Åbo, Luckan Borgå, Luckan Helsingfors, Luckan Karleby, Luckan Kimitoön, Luckan Kyrkslätt, Luckan Lahtis, Luckan Raseborg, Luckan Sydösterbotten, Luckan Tammerfors, Luckan Uleåborg, UngInfo

Nu är Sommarläger på fritid.fi öppen för organisationer och producenter att mata in information om sin sommarverksamhet för barn och unga. 

Sommarläger på fritid.fi är Sommarkompassen 2021.

Sommarläger på fritid.fi presenterar sommarverksamhet för barn och unga och är en etablerad kanal för alla som organiserar svenskspråkiga kurser, läger och andra aktiviteter under sommaren. Det primära syftet är att barn och unga och deras familjer ska få information om vad som händer under sommarmånaderna.

På Sommarläger på fritid.fi kan din organisation helt kostnadsfritt presentera svenskspråkiga kurser, läger, utfärder och andra evenemang som äger rum under perioden maj till augusti och som riktar sig till barn och ungdomar i åldern 3-29 år.

Obs: Om ni redan registrerat er på fritid.fi eller på Kulturforum.fi så kan ni logga in med samma uppgifter på fritid.fi för att posta sommaraktiviteter i Svenskfinland. 

Notera också att webbdelen “Sommarläger” på fritid.fi gäller hela Svenskfinland medan fritid annars gäller huvudstadsregionen. Logga in på fritid.fi med era fritids- eller Kulturforumuppgifter, eller registrera er på fritid.fi, så kan ni kostnadsfritt posta information om er verksamhet för visning över Svenskfinland.

Vill ni komma med i fritid.fi så:

– Logga in, LÄNK för er som har en identitet / profil på fritid.fi eller Kulturforum.fi.

– Registrera er, LÄNK för er som inte tidigare använt Luckans webbtjänster.

Här finns en användarmanual (länk) för fritid.fi. Kom ihåg att Sommarlägerdelen gäller hela Svenskfinland.*

Tillsammans hoppas vi på en bra sommar med mängder av goda aktiviteter på svenska för barn och unga i Finland.

/ Föreningen Luckan

Kontakta Luckans webbtjänster

Må-fr kl. 10 – 17, e-post: [email protected], tel. +358 50 307 8937  / +358 50 521 0080

* Genomför ni verksamhet på en ort ni inte hittar i Sommarlägerdelen av fritid.fi? I så fall, 
    kontakta oss så lägger vi till er ort.