fbpx

Kirkkonummi Job Days blev diskussioner och arbetsintervjuer

Publicerat den Kategoriserat som Blogg, Luckan Kyrkslätt

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_text_separator title=”Kirkkonummi Job Days blev diskussioner och arbetsintervjuer”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Det var möten som skulle hållas, pressinfon att skrivas och telefonsamtal som skulle ringas. Vi funderade på gäster, talare och vad det skulle bjudas på. Det är alltid en hel del arbete innan ett stort evenemang och som arrangör kan man ofta känna en lättnad när förberedelserna äntligen närmar sig sitt slut och det äntligen är dags för evenemanget i fråga. Så kände vi i Luckan Kyrkslätt det även denna gång.

För ett tag sedan ordnades nämligen ett av höstens viktigaste evenemang i Kyrkslätt, ’Kirkkonummi Job Days’. Tillställningen ordnades för kommuninvånare med invandrarbakgrund och företagare och syftet var att skapa ett forum där potentiella arbetstagare kunde möta kommande arbetsgivare. Evenemanget ordnades av gruppen Life in Kirkkonummi, som Luckan Kyrkslätt är medlem i.

Under dagen blev det sedan flera olika program, bland annat en diskussion där arbetsgivarnas behov på dagens arbetsmarknad gicks igenom. Också speed dating mellan företagare och kommuninvånare ordnades och det visade sig vara väldigt effektivt eftersom det till och med resulterade i flera arbetsintervjuer.

Extra populärt var dessutom Luckans CV-klinik. Vår informatör Michaela Högnabba fick emotta högvis med CV:n, det tackar vi för! Kom ihåg att vi på Luckan gärna hjälper till med CV:n även vanligtvis.

Tack allihop för Kirkkonummi Job Days, det gjorde vi bra!

Läs artikeln från västranyland här: https://www.vastranyland.fi/artikel/ett-nytt-satt-att-soka-och-hitta-jobb/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][image_with_animation image_url=”17083″ alignment=”” animation=”Fade In”][vc_column_text]Kirkkonummi Job Days besöktes av ett femtiotal gäster.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″][image_with_animation image_url=”17084″ alignment=”” animation=”Fade In”][vc_column_text]Speed datingen var omtyckt av både arbetsgivare och potentiella arbetstagare och resulterade i flera arbetsintervjuer![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]