fbpx

Livlig sommar

Publicerat den Kategoriserat som Blogg

Sommaren i Karleby har varit varm och solig, nåja, kanske inte så värst varm och solig, men palmerna ute på gågatan utanför Luckan har i alla fall överlevt. Luckan har varit öppen hela sommaren och betjänat karlebyborna med biljett- och bokförsäljning samt information, tack vare våra superduktiga sommarvikarier.

En tisdagseftermiddag i juli besöktes vi av Barnens sommarteater som gav en föreställning av den roliga pjäsen Findus flyttar ut.
Vi upplevde en fullkomlig publikinvasion i Stadsbiblioteket och räknade till drygt 250 personer totalt; små barn, större barn, föräldrar, mormödrar, mostrar och farbröder, ja hela skalan av sommarkarlebybor och ”utbyyssare” som vi säger på grundsprååtsi om folk längre ifrån.

Skådespelarna Jesper Fransson och Kalle Halmén tyckte att det var utmanande att spela för en så stor och utspridd publik, men att det gick bra. Trots allt funderar vi på att boka två föreställningar nästa gång. Det kanske kommer ännu större publik nästa sommar, och då blir det kaos!

Fler evenemang blir det i september: musik- och cirkusföreställningen SHELTER 20.9 och
arkeologikväll med föredrag av Lauri Skantsi och Heidi Hummelstedt 21.9. För mer information
kontakta Luckan i Karleby tel. 050-347 0527 eller: [email protected]

/ Luckan Karleby

Trots allt funderar vi på att boka två föreställningar nästa gång. Det kanske kommer ännu större publik nästa sommar, och då blir det kaos!

Publicerat den
Kategoriserat som Blogg