fbpx

Luckan i Kyrkslätt firade sitt nya utrymme

Publicerat den Kategoriserat som Blogg, Luckan Kyrkslätt

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][image_with_animation image_url=”18157″ alignment=”” animation=”Fade In” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/2″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default”][vc_column_text]De sista veckorna i oktober blev hektiska för oss i Kyrkslätt, för det var nämligen dags att flytta in i helt nya utrymmen. Mycket bärande, skruvande och packande stod alltså på schemat! Lyckligtvis gick flytten inte så värst långt bort, och det var till och med möjligt att direkt bära in en del av sakerna, tvärs över gatan och så in i nya lokalen.

De flesta känner säkert ändå igen sig då vi medger att flytten medförde en del stress. Och dessutom vet vi ju alla hur det känns då man flyttar, jo man funderar på hur i all världen man samlat på sig så mycket saker. Som tur hade vi massvis med extrahänder som hjälpte till med bärandet, då ett gäng asylsökande från Aavaranta snällt ställde upp.

Och självklart var det också dags för invigning strax efter flytten. Det blev musik, färsk falafel och mycket trevlig samvaro då vi kickade igång verksamheten här i nya Luckan. Vi tackar så mycket för all uppvaktning och hoppas alla hittar oss på vårt nya ställe. Vår nya adress är Saloviusvägen 3, välkommen att titta in![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]