fbpx

Skön start på veckan

Publicerat den Kategoriserat som Blogg, Luckan Kyrkslätt

[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][image_with_animation image_url=”23955″ alignment=”” animation=”Fade In” box_shadow=”none” max_width=”100%”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” width=”1/1″ tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” column_border_width=”none” column_border_style=”solid”][vc_column_text]Hur ser man till att få en härlig vecka? Jo, genom att starta den på ett mysigt sätt, så klart! I Luckan Kyrkslätt har vi som tradition att ordna familjecafé under måndagsförmiddagarna och denna höst är självklart inget undantag. Vi kör igång vid 10, leker lite och umgås, och så vid 11 bjuder vi på fika med smörgås, frukt och kaffe. Vår omtyckta ledare Ulrika Kjerin håller i trådarna för programmet riktat till både barn och föräldrar -eller varför inte också far- och morföräldrar.
Träffarna under hösten har olika teman, det ena mer kul än de andra. Eller vad sägs om pusselstund, disco och höstlövspyssel? Dessutom bjuder vi på två intressanta föreläsningar för föräldrar. Den 25.9 får ni höra om rörelseglädje i vardagen och den 13.11 handlar föreläsningen om att lära sig sätta gränser. Medan föreläsningarna pågår leker Ulrika Kjerin med barnen. Följ med vårt programutbud på Facebook för noggrannare info om måndagarnas program: Luckan Kyrkslätt/KNUF.
Vi finns på Saloviusvägen 3 och det är lätt att nå oss både med buss, bil och tåg. Vi ses på familjecafét![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]