fbpx

Vill du synas på Kulturforum? Kostnadsfritt, spridas och finnas?

Publicerat den Kategoriserat som Blogg, Luckan Karleby, Luckan Kyrkslätt, Luckan Raseborg, Luckan Sydösterbotten, Luckan Tammerfors, Luckan Uleåborg

Vill du synas på Kulturforum? Uppgifterna lämnas in på Kulturforum.fi. Meddela om evenemang eller nyheter, eller varför inte skapa en profil och knyta an till nya kalendrar, aktörer och händelser i landet?

Kulturforum fungerar enligt principen “Fyll i på ett ställe – visas på alla”. Därför arbetar vi målmedvetet med att sammankoppla evenemangskalendrar för bästa möjliga spridning. Sidan erbjuder också möjligheten att koppla ihop profiler med varandra. Till exempel kan en arbetare/frilansare i en organisation/förening länka sin profil till arbetsgivarens profil och på så sätt synas också där. Ett evenemang kan kopplas till alla profiler i en arbetsgrupp, olika evenemang man själv medverkar till syns sedan under den egna profilen.

Under funktionen ”Nyheter” kan du lägga upp aktuella projekt eller evenemang. Kanske vill du tipsa om ett ledigt jobb eller behovet av en praktikant? Alla registrerade personer och organisationer, vare sig du har skapat en profil eller inte, kan prenumerera på skräddarsydda nyhetsbrev utgående från kategori, region, aktör eller intresseområde.

För evenemangen använder vi Linkedevents tekniken för att synkronisera evenemang mellan olika evenemangskalendrarna i Svenskfinland. Är du intresserad av ett samarbete mellan kalendrar är det bara att höra av sig.

Varmt välkomna med i det svenska Finland.