fbpx

Dagarna för finlandssvenskt ungdomsarbete 2021

Publicerat den Kategoriserat som Blogg, Föreläsningar, Rådtorg, Ungdomsarbetsdagar, UngInfo, Workshopar

Dagarna för finlandssvenskt ungdomsarbete 2021 ordnas den 28–29 september online! Årets övergripande tema är “unga och våld”.

Vi har det senaste tiden mött många skrämmande nyheter med unga som såväl offer som förövare i våldsbrott. Vi vill med årets tema stödja deltagarna i att bemöta unga som är brottsoffer, vittnen eller som utövar våld samt det sektoröverskridande förebyggande arbetet. Under evenemanget erbjuds fyra föreläsningar och tio workshoppar på temat.

Ungdomsarbetsdagarna är en mötesplats och fortbildingstillfälle för verksamma inom ungas fritid, hälsa, utbildning, arbetsliv, sociala frågor, medborgarsamhället, ungdomsorganisationer, forskare och beslutsfattare på alla nivåer.

Årets evenemang hålls digitalt. Anmälningslänk skickas ut till alla deltagare via e-post. Deltagande i Dagarna för finlandssvenskt ungdomsarbete är kostnadsfritt men föranmälan krävs. Bekanta dig med programmet, de praktiska arrangemangen och anmälningsblanketten på evenemangets hemsida luckan.fi/ungdomsarbetsdagar